ο γιός του Άρη

Πραγματικά, είδα άκουσα τζαι εθκιάβασα πολλά που μου επροκαλέσαν τζαι θυμό τζαι, κυρίως, απορία τωρά τελευταία.

Δεν έχω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια του Υπουργού Παιδείας δρ. Δημητρίου. Εγώ είμαι στο Φαν Κλαπ του μακαρίτη του Πεύκιου.

Αλλά τι έσσεις μέσα στον νού σου για να θεωρείς εμετικό το να βάλεις τα ‘δικά’ μας, τα ‘ελληνόπουλα’ να ζωγραφίζουν με τα μωρά των πολιτικών προσφύγων, των άλλων;

Πόση ανασφάλεια μπορεί να έσσει κανένας για την εθνική του συνείδηση;

Από το ΚΕΑ:

Iδού το εμετικό έργο του γαλαζοαίματου πολυδάπανου Υπουργού Παιδείας ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Λύκειο Αγίας Φυλάξεως ζωγραφίζει με τους οικονομικούς μετανάστες

Στα πλαίσια των σχολικών δράσεων ενάντια στον Κοινωνικό Αποκλεισμό καθώς και στα πλαίσια του Β΄ Εκπαιδευτικού Στόχου που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τη σχολική χρονιά 2010-2011, «Σεβασμός-Ευθύνη-Αλληλεγγύη», μαθητές του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως με την επίβλεψη εκπαιδευτικών θα προσκαλέσουν οικονομικούς μετανάστες να ζωγραφίσουν κάτι μαζί σε επιφάνεια από καμβά 12Χ1.50 μ.

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για τις 20.3.2011, ημέρα Κυριακή πρωί, 11-12.30 μ.μ., στην Επίχωση Λεμεσού (έναντι της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης).

Μέσω της ενεργού συμμετοχής των μαθητών στην εθελοντική αυτή δραστηριότητα προσπάθειά μας είναι να προωθηθεί μια σειρά από στόχους, όπως:   η βελτίωση της επικοινωνιακής ικανότητας των μαθητών στο σχολικό και ευρύτερο χώρο μαθαίνοντας να βλέπουν τα πράγματα και από την οπτική γωνία του άλλου και κατανοώντας ότι προτεραιότητα δεν αποτελεί η ικανοποίηση των δικών τους μόνο επιθυμιών και όχι το καλό του άλλου ή του κοινωνικού συνόλου. Οι μαθητές ευκολότερα θα προσεγγίσουν και θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, αν επισημαίνουν όχι μόνο τις διαφορές αλλά και τις ομοιότητες με τους άλλους η αναγνώριση και αποδοχή της διαφορετικότητας η κατανόηση του ότι η επικοινωνία μας με τους άλλους επηρεάζεται αφενός από προκαταλήψεις και αφετέρου από τον εκάστοτε κοινωνικό μας ρόλο η γνωριμία των μαθητών με εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας η γνωριμία με στοιχεία άλλων πολιτισμών.

Τα φαινόμενα αντικοινωνικής συμπεριφοράς που εκδηλώνονται από νέους σχετίζονται από πολλούς με την έλλειψη υγιών προσανατολισμών στους νέους μας. Πιστεύουμε ότι με τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλλουμε στην δημιουργία θετικών στάσεων και προσανατολισμών, κάτι απαραίτητο για τη νέα γενιά, καθώς η εκάστοτε νέοι αποτελούν καθρέφτη της κοινωνίας στην οποία μεγαλώνουν.

Διοργανωτές: Ομάδα πρωτοβουλίας Λυκείου Αγίας Φυλάξεως ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό

Advertisements

Comments on: "Ο Εμετός, ο Υπουργός τζαι τα μωρά…" (6)

 1. Ξέρεις τι μου προκαλεί εμετόν εμέναν; Εκτός που τους αγαπητούς μου συμμαθητές που γυρίζουν μες το σκολείον τζιαι γυρέφκουν όσους έχουν κλεισμένα τα δεκαοχτώ για να τους βάλουν να ψηφίσουν το ΕΛΑΜ δηλαδή.
  Εμετόν προκαλεί μου κάθε ποστ στην ιστοσελίδαν των ΚΕΑνίτων που για κάποιον μαζοχιστικόν λόγον θκιαβάζω μιαν φοράν την εφτομάν.

  • Τούτα τα μαζοχιστικά έχω τα τζαι εγώ. Πέρκει εν το θκιαβάσει κανένας που εν πρέπει τζαι εν να έχουν να λαλούν ότι εν μέρος της ανωμαλίας μας.
   Βλάφτει με πολλά αλλά έχω τους μες τον rss reader μου.

   Βρίσκεις τζαι εσύ πολλά ενδιαφέρουσες τες εικόνες που συνοδεύουν τα κείμενα τους;

   Υ.Γ.: Στέλνω τις αργοπορημένες ευχές μου για μια ωραιότατη ενήλικη ζωή.

   • Ω ναι, οι εικόνες εν το κάτι άλλον. Ειδικά τζιείνη της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ που τοποθετείται αριστοτεχνικά σε όσα πποστ στρέφουνται ενάντια στα μωρά της μη-ελληνίδας μάνας (γιατί φυσικά έν εν ούλλες οι μάνες ίσα τζι όμοια).

    ΥΓ. Dank u 😀

   • Εγώ βρίσκω παραπάνω ενδιαφέρουσες τούτες που μπαίνουν σε κείμενα για Τούρκους ή μετανάστες, που δείχνει κάτι όντα που τους τρέχουν τα φτύμματα!

 2. Α, εν ιξέρω, εγιώ βρίσκω πιο αποτελεσματικά προπαγανδιστικήν την Μάνα.

  Ξέρεις ντάμπου με παραξένεψεν όμως;
  http://antistasi.org/?p=15671
  Ο κίναιδος Καβάφης, με tag «ΠΡΟΤΥΠΑ», τζιαι μάλιστα οι «Βαρβάροι» στο σάιτ της ΚΕΑ; Κρίση αυτογνωσίας;

  • Τι λαλείς παιδίν μου; ο Καβάβης δεν ήταν κίναιδος!
   Εν προπαγάνδα των Αγγλοαμερικάνων τούτα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: