ο γιός του Άρη

Γιαννάκης Ομήρου: «Μείζονος σημασίας το θέμα»
Το κύρος, η αξιοπιστία και η εντιμότητα των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων πρέπει να διαφυλαχθούν από τη Βουλή και τον Πρόεδρό της άμεσα, καλώντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης Λουκά Λουκά είτε να τεκμηριώσει με σαφή στοιχεία την καταγγελία του περί συνεργασίας βουλευτών με την ανομία είτε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για ότι είπε, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.
«Το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης σε συνεδρία Κοινοβουλευτικής Επιτροπής είναι μείζονος σημασίας», είπε και «ασφαλώς δεν μπορεί να κλείσει με μια δήλωση ότι αποσύρεται η δήλωση ελλείψει επαρκών στοιχείων».
Σύμφωνα με τον κ. Ομήρου υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.
Το ένα ενδεχόμενο, όπως είπε, είναι ότι «υπάρχουν βουλευτές που συνεργάζονται με τον κόσμο της ανομίας και του εγκλήματος όπως αρχικά ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης».
«Σ’ αυτή την περίπτωση», είπε, «θα πρέπει να γνωρίζει ο λαός ποιοι είναι αυτοί οι βουλευτές», οι οποίοι «παραβιάζοντας θεσμούς, αξίες και τη διαβεβαίωση που έδωσαν ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τη εγκαθίδρυση του σώματος», έτσι ώστε, «να γνωρίζει ο λαός και να τους αποβάλλει από το νομοθετικό σώμα».
Το δεύτερο ενδεχόμενο, ανέφερε, είναι «να μην υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι συνεργάζονται με την ανομία και το έγκλημα», οπότε «θα πρόκειται για μια βαρύτατη συκοφαντία, ένα ασήκωτο ψόγο», που εκτόξευσε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης εναντίον της Βουλής των Αντιπροσώπων, προσθέτοντας ότι «σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει η Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της».

Πηγή

Το λοιπόν Γιαννάκη μου, πρώτα απ’ όλα έβρε μιαν καρέκλα τζαι κάτσε.

Τι λαλώ, Θέε μου, ούτε καν εγώ δεν θκιαβάζω blogs στέκοντα.

Άρα τούτο εκαλύψαμεν το.

Σήκωσε το τηλέφωνο τζαι πιάσε την καντινέρισσα της βουλής να σου φέρει ένα ποτήρι νερό να βρέθεται.

Γιαννάκη μου, θέλω να κάμεις την καρκιάν σου πέτρα. Τούτο πον να σου πω εν σοβαρό. Παραπάνω που τζίνην την φορά που έμαθες ότι ο Άγ. Βασίλης τελικά εν έρκεται σπίτι τζαι απλά στέλνει τον βοηθό του να σου φέρει τα δώρα.

Γιαννάκη μου, ο κόσμος (χωρίς να έχει καμιά μαντική ικανότητα) ΗΔΗ ΞΕΡΕΙ τι αποβράσματα κυκλοφορούν στην βουλή.

Ναι, ξέρω το, εν σιοκ, εν τραγικό, αλλά εν εντάξει… Πάλε ψηφίζουν σας… Δεν είμαι σίουρος για το γιατί αλλά αφού το κάμνουν νομίζω ότι εν να πρέπει να το χειριστείς τζαι συ σαν μεγάλος.

Ναι, ξέρουν ότι δεν κάμνετε καλά την δουλειά σας.

Ξέρουν ότι προωθήτε συμφέροντα που πολλές φορές δεν εν συμφέροντα της πλειοψηφίας.

Ξέρουν ότι παρανομείτε με καπέλο την ασυλία.

Ξέρουν ακόμα τζαι ότι πολλές φορές αλλάσετε νόμους για να βολέψετε γνωστούς ή τα συμφέροντα της ‘άλλης’ σας δουλειάς (εν ‘δικηγόροι’ που είσαστεν οι παραπάνω, ένεν;).

Τζαι το σσιρόττερο που ούλλα; Κανένας δεν θέλει αποδείξεις για τούτα που είπεν ο υπουργός. Ούλλοι πιστεύκουν του τζαι έτσι. Τζαι, μιαν τζαι λαλώ σου τα έτσι απότομα, να σου πω τζαι ότι εν ήταν ανάγκη να το πει… Εν τον εκαρτερούσαμεν!

Το καλό για σας, εν ότι ακόμα τζαι αν έβρει τες ‘αποδείξεις’ που λαλεί ότι γυρεύκει, κανένας που μας δεν πιστεύκει ότι εν να το μάθουμε. Άρα μεν ανησυχείς! Είμαστε ούλλοι σίουροι ότι εν να τα βολέψετε άλλως πως. Κάπου βαθκιά μέσα μας παρακαλούμε ότι εν να φκούμεν ψεύτες αλλά δεν το πιστεύκουμεν.

Άτε Γιαννάκη μου, μεν έσσεις έννοιαν τζαι τίποτε εν άλλαξε. Η βρώμα σας ακόμα διά ως δακάτω, αλλά εσυνηθήσαμε. Εν θα αλλάξει τίποτε. Συνεχίστε το παιχνίδι σας άνεννοιας.

Καληνύχτα Γιαννάκη μου,
καληνύχτα τζαι σε σένα ψηφοφόρε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: