ο γιός του Άρη

Έλληνες, πατριώτες, τούτες τες σκοτεινές εποχές, τούτες τες εποχές που τα κομμούνια διοικούν τον κυπριακό χώρο της Ελλάδος, τούτες τες εποχές που οι ούτω καλούμενοι δεξιοί παίζουν το παιχνίδι των ξένων δυνάμεων και επιτρέπουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας, γίνονται προσπάθειες με όλα τα μέσα να ανοίξουν τις ‘πόρτες’ στους Τούρκους κατακτητές!

Οι Πούστιδες, πληρωμένοι από τον εισβολέα, έχουν οδηγίες να μας πουστέψουν όλους ώστε μετά να έρθουν οι Τούρκοι στρατηγοί, και να εφαρμόσουν τα σχέδια  που από το ’63 και το ’59 έχουν έτοιμα, και να μας… ατιμάσουν.

Αδέρφια Έλληνες, κλείστε τα πισινά σας.
Τιμάτε τους προγόνους σας.

Τα ξαδέρφια μας οι Σέρβοι μας έδειξαν τον δρόμο.

Αδέρφια Έλληνες, Ξυπνάτε!

Όλα τα παραπάνω είναι μια έμπνευση από την ακόλουθη ανακοίνωση του «Εθνικού» «Λαϊκού» Μετώπου. Το Ε.ΛΑ.Μ. καλύπτει τα γεγονότα βίας κατά τα οποία οι Εθνικιστές της Σερβίας επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες κατά του Pride.

Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση από ΕΔΩ:

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Οι Σέρβοι λένε ΟΧΙ στο Gay Pride

Για μία ακόμη φορά στο Βελιγράδι επιχειρήθηκε την περασμένη εβδομάδα, υπό την στενή προστασία της σερβικής αστυνομίας, να πραγματοποιηθεί παρέλαση ομοφυλόφιλων. Όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές οι Σέρβοι Εθνικιστές και οι απλοί πολίτες του Βελιγραδίου δεν ανέχτηκαν αυτή την προσβολή και στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της παρέλασης της «Βελιγραδικής Υπερηφάνειας», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τις αδελφοπορείες τους ανά τω κόσμο (βλ. Athens Pride), δέχτηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και αμέσως η κατάσταση εξελίχτηκε σε άγριες οδομαχίες σε όλο το Βελιγράδι. Οι Εθνικιστές εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια εναντίον της αστυνομίας φωνάζοντας το σύνθημα «Θάνατος στις Αδελφές». Παράλληλα οι δρόμοι είχαν γεμίσει με Σέρβικες σημαίες καθ΄όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων και οι διαδηλωτές επιτέθηκαν επίσης στο κτήριο της κρατικής τηλεόρασης και στα γραφεία των μεγάλων κομμάτων που υποστηρίζουν και προωθούν την πραγματοποίηση της πορείας.

Οι Εθνικιστές διαδηλωτές δεν παρέμειναν στο ζήτημα της πορείας των ομοφυλόφιλων και μετέτρεψαν την διαδήλωση τους σε γενικευμένη αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις «αξίες» που αυτή πρεσβεύει οι οποίες είναι αντίθετες με το θεσμό της οικογένειας και τις παραδοσιακές αξίες. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης μέχρι και 8 χρόνια. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κοινωνίες στην Ευρώπη που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και την άλωση των εθνικών αξιών!

ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε από Ε.ΛΑ.Μ. στις 10:57 π.μ.
Ετικέτες Επικαιρότητα
Advertisements

Comments on: "Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια. Η πατρίς κινδυνεύει!" (7)

 1. επειρα το στο κρανιο τζιαι εστειλα τους χτιτζιασμενο εμαιλ…ευχαριστω που το εφερες στην προσοχη μας

 2. Τζαι επειδή άμα ο Κυπρολέον παίρνει τα στο κρανίο παίρνει τζαι σηκώνει γενικά, σημειώνω ότι το link προς το email που τους έστειλε εν ΔΑΜΕ διότι εν καλά να το θκιαβάσετε.

 3. Κασάφης said:

  Εγω νομίζω εν κρίμα για μάς του ίδιους που ασχολούμαστε με τέτοια αποβράσματα και τους δίνουμε υπόσταση…
  Αγνοήστε τους, δεν υπάρχουν!!

 4. Δεν θέλω να είμαι τούτος που βλέπει την αρνητική πλευρά. Πραγματικά δεν θέλω.
  (αλλά τούτες τες μέρες περνά μου)

  Ας υποθέσουμε ότι τους αγνοώ. Δεν υπάρχουν. Εν μες τον νού μου. Εν μια ιδέα τζαι θα αψιουριστώ τζαι θα μου φύει.

  Τζαι μετά περπατά ένα ζευκάρι ομοφυλόφιλων αντρών μες τον δρόμο τζαι πιάνει ο ένας το σσιέρι του άλλου.
  Τζαι κάποιοι πιάνουν τους τζαι διούν τους να στήσουν.
  (αλήθκεια, πόθεν φκαίνει τούτη η έκφραση;)

  Τζαι μετά περπατά ένα ζευκάρι ομοφυλόφιλες γυναίκες μες τον δρόμο τζαι πιάνει η μια το σσιέρι της άλλης.
  Τζαι κάποιοι πιάνουν τες τζαι δίχνουν τους πως εν οι άντρες (με τις σεξουαλικές πράξεις που τούτο υπονοεί) για να τους δείξουν τον σωστό δρόμο.

  Ποιοι εν τούτοι οι κάποιοι;
  Σε ποιου τον νου ένουν;

 5. Κασάφης said:

  Καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου.

  Το γεγονός του τραμπουκισμού στην Κύπρο, δεν περιμέναμε να δημιουργηθεί το ΕΛΑΜ για να το διαπιστώσουμε.
  Προσωπικά το βίωσα και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα απ’ όταν ήμουν σχολείο. Μόνο και μόνο επειδή έκανα παρέα με ένα παιδί που ήταν θηλυπρεπές κι επειδή δεν έκανα παρέα με τις γνωστές κλίκες, η ψυχολογική βία ήταν καθημερινό φαινόμενο και δεν άργησε να έρθει ακόμα και η σωματική βία.

  Στην παρούσα φάση, που και καλά αυτοί οι άθλιοι προσπαθούν να οργανωθούν, με το να τους απαντούμε και να τους λαμβάνουμε υπόψη νομίζω ότι τους δείχνουμε εμείς οι ίδιοι οτι τους λαμβάνουμε υπόψη κι ότι τους υπολογίζουμε.
  Πολύ σωστά διαπιστώνεις οτι στα ενδεχόμενα που ανέφερες θα φανεί έμπρακτα οτι υπάρχουν και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα, αλλά έστω κι αν απαντήσει κάποιος σ’ αυτά τα αποβράσματα που οι πλείστοι είνει αμόρφωτοι, υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν νομίζετε και να αλλάξουν ιδέα;

  Απλά το κύριο που θέλω να περάσω είναι να μη χαλάτε τη ψυχολογία σας για τέτοιους ανθρώπους (αν μπορώ να τους κατατάξω σε αυτή την κατηγορία).

  Η ρατσιστική Κυπριακή κοινωνία δεν θα αλλάξει απο τη μιά μέρα στην άλλη επειδή μας πνίγει εμάς το δίκαιο μας. Αν δεν ενσωματοθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής, όπου θα μαθαίνουν απο μικρή ηλικία βασικά πράγματα, δεν θα μπορέσει ποτέ η νοοτροπία του μέσου Κύπριου να αλλάξει. Κι είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε τα μηνύματα μας, έστω και σε νέους ανθρώπους (πχ ελαμίτες) και να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη.
  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθίσουμε να τους διαλύσουμε, όταν θα ξέρουμε για παράδειγμα οτι θα παραστούν στον τάδε τόπο μπορούμε ανώνυμα να ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές οτι μια οργανωμένη ομάδα τραμπούκων θα βρίσκονται στον τάδε τόπο και την τελευταία φορά που μαζεύτηκαν ξυλοκόπισα αλλοδαπούν κλπ και θεωρούμε ότι διατρέχει κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

  ΑΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ μετα αμα λέω οτι θα ζήσω στο εξωτερικό μόνιμα είμαι ο ξιππασμένος κι αυτός που τα παρατά εύκολα. Ποιά θέση έχω εγω μεσα σ’ αυτό το άθλιο περιβάλλον;
  Ευτυχώς που πήρα τις ευκαιρίες όταν έπρεπε και τώρα υπάρχουν δρόμοι ανοιχτοί αλλιώς…

  • Κασάφη, συμφωνούμε.

   Εγώ σκέφτομαι ότι οι γκέι εθνικιστές ή οι εθνικιστές που έχουν φίλους γκέι θα μπορούσαν να τους κάμουν να μεν ασχοληθούν. Ναι, ξέρω μοιάζει λίον οξύμωρων τούτο που είπα αλλά υπάρχουν. Ξέρω το ότι υπάρχουν.

   Λυπούμαι πάρα πολλά για το ότι εσύ έπρεπε να βιώσεις βία απλά και μόνο επειδή έκαμνες παρέα με κάποιον που δεν τους άρεσκε.
   Λυπούμαι που άλλοι οδηγούνται στην αυτοκτονία έτσι, λυπούμαι που άλλοι ζουν τούτο το πράμα ως την καθημερινότητά τους και ΝΤΡΕΠΟΥΜΑΙ που όταν εγώ ήμουν στο σχολείο τζαι μια παρέα που τούτους έκαμνεν την ζωή ενός μικρότερου συμμαθητή μαρτύριο εγώ δεν είχα τ’ αρχίδια να εμπλακώ. Το ότι δεν τους ήξερα ή το ότι δεν τον ήξερα εκάμναν με να νιώθω πιο καλά για τον εαυτό μου. Πελλάρες, απλά έψαχνα δικαιολογία.

   Ρατσιστές, βίαιους εθνικιστές, βίαιους ενωτικούς πάντα είχαμε. Όμως, όταν τούτη η οργάνωση φωνάζει «Θάνατος στις αδερφές», διά το ελεύθερο στους μαθητές και νέους που την λατρεύουν να παν αύριο στο σχολείο τζαι να σκοτώσουν κάποιον.

   Τζαι να ξέρεις ότι δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που πάει εξωτερικό. Κάποιοι πρέπει να σώσουν την Κύπρο, αλλά κάποιοι πρέπει να σώσουν τζαι τους εαυτούς τους. Τζαι αν δεν γίνεται τζαι τα θκιό, τότε πρέπει να θκιαλέξουμεν.

 6. Το ξέρω οτι υπάρχουν τυγχάνει να υπέπεσαν κατα κάποιον τρόπο και υπό την δική μου αντίληψη!

  Άμα διατρέχει κίνδυνο η σωματική μου ακαιρεότητα απο μέλη της ίδιας μου της οικογένιας, οφείλω αρχικά να σώσω τον ίδιο μου τον εαυτό κι ότι κάνω να το κάνω ανώνυμα και διακριτικά που και πάλι μπορεί να επιτευχθεί σημαντικό έργο για την ΛΟΑΤ κοινότητα της Κύπρου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: