ο γιός του Άρη

Ευτυχία!

Ναι, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Κοντεύουμε τρεις μήνες απ’ όταν του το είχα πει, απ’ όταν έκανα ένα από τα δυσκολότερα coming out μου. Στην αρχή ήταν πολύ περίεργη η φάση. Μετά, έστρωσε. Ήμασταν ακριβώς όπως πριν.

ΌΜΩΣ, δεν το είχαμε ξανασυζητήσει. Ήταν λες και δεν του το είπα ποτέ. Κοινοί φίλοι μου είπαν απλά να του δώσω τον χρόνο του. Αυτό είχα πει κι εγώ από την αρχή.

Η κατάσταση έτρωεν με… Δεν ήξερα αν πρέπει να αρχίσω να πενθώ για μια φιλία που χάνω ή να χαίρομαι για μια φιλία που αναβάθμισα.

Ο καιρός περνούσε και δεν ήξερα αν πίσω από το ‘Ρε, δε την τζίνην. Εν καλή!’ κρυβόταν το ‘Εν να σου λαλώ ακριβώς ότι θα σου λαλούσα τζαι αν δεν το έξερα άμα είμαστε με άλλους’ ή το ‘Εν να σ΄αφήκω τζαμέ τζαι εν να σου περάσει’.

Εχτές άνοιξα κουβέντα.

Είπα του ότι δεν αντέχω άλλο. Είπαμε να δώκουμε χρόνο αλλά πρέπει να ξέρω που οδεύουμεν. Εν να αποφασίσουμεν να τα κλείσουμεν ή πάμε καλά; Εν να αποστασιοποιηθούμεν (και άρα να το διαλύσουμεν, λέω εγώ) ή είμαστε ‘πάντα μαζί’.
Η ειλικρίνειά του, θανατηφόρα! Τέλειο… Όπως ήταν πάντα.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, είπεν. Αν το ήξερα από την αρχή μάλλον δεν θα αποκτούσαμε ποτέ την σχέση που αποκτήσαμε. Αν ήσουν κάποιος άλλος μάλλον δεν θα ήμουν δαμέ τωρά. Αλλά, για μας, δεν τίθεται θέμα. Δεν θα μπορούσα να κάμω έτσι πράμα. Αλλά, δεν ξέρω τι να κάμω. Θέλεις να το συζητούμεν; Να μεν; Δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σε ρωτώ πράματα. Ένεν δύσκολο σου να το συζητάς; Τες απόψεις μου ξέρεις τες, εν τζαι αλλάξαν. Αλλά τζίνα εν απόψεις, εν θεωρία. Μεν έshεις έννοιαν για μας, μια χαρά εν να είμαστεν.

Αχ…! Έπνασα.

Advertisements

Comments on: "Ευτυχία!" (2)

  1. Εθκιάβασα τζαι το linked ποστ για το coming out σου τζαι εσυγκινηθηκα! Ουφ!

    Γιατί καμνετε wordpress? Πως να βλέπω τα καινουρια σου ποστς? Κάμνω τικ το κουτουι «Notify me of new posts via email» κάτω στα σχόλια? That’s it?

  2. Απολογούμαι για τυχών συναισθηματική δυσφορία που σου επροκάλεσε το coming out μου…
    Ψέμματα! Δεν απολογούμαι. Εν μέρος του παιχνιθκιού…

    Κάμνουμεν wordpress διότι εν πιο καλό που τον blogger (ή τουλάχιστον έτσι νιώθω)

    Νομίζω ότι μια επιλογή εν τούτο που λαλείς με το Notify me of new posts via email. Μια άλλη είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς έναν RSS reader όπως τον Google Reader και να βάλεις εκεί όλα τα blogs που παρακολουθείς μαζεμένα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: