ο γιός του Άρη

Η καλύτερη λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για βοήθεια της Ελλάδας είναι  αντί να αντικατασταθεί ο Πρωθυπουργός από τους γραφειοκράτες του Δ.Ν.Τ. να αντικατασταθεί από από ένα Προεδρικό Συμβούλιο.

Τα μέλη αυτού του Συμβουλίου πρέπει να είναι τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Εάν οι ιεράρχες της Εκκλησίας της Κύπρου, οποίοι απέδειξαν τις ικανότητες διοίκησης και χρηματοοικονομικής διαχείρισης που έχουν περισσότερο από κάθε μεταπολεμική κυβέρνηση Ελλάδος και Κύπρου, αναλάβουν το πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί.

Εάν ο προκαθήμενος της Εκκλησίας την Κύπρου αναλάβει σε 30 χρόνια που θα λήξει το Δάνειο του Δ.Ν.Τ., όχι απλά η Ελλάδα θα έχει ξοφλήσει το δάνειο αλλά η Γερμανία θα την παρακαλά για δανειοδότηση και το Δ.Ν.Τ. για συμμετοχή στα ταμεία του ως δανειοδότης.

Μπορούμε, την ίδια ώρα, στο πνεύμα την ενιαίας συμπαράστασης, να φέρουμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την Ιερά Σύνοδο που θα ξεσκατίζει την μητέρα πατρίδα. Με δεδομένη την προηγούμενη εμπειρία που έχουμε από την διοίκηση στην Ελλάδα, μάλλον θα δεχθεί να πληρώσει τους χρωστούμενους από την Εκκλησία φόρους, εάν του δώσουμε ένα μικρό ποσό ‘κάτω από το τραπέζι’. Άρα, θα λυθεί και το δικό μας πρόβλημα.

Η λύση είναι win-win.

Advertisements

Comments on: "Η λύση για την Ελλάδα" (4)

 1. once again, πάρα πολύ καλό 🙂

 2. Κασάφης said:

  Είσαι φοβερός! 😉

 3. Δεν είμαι φοβερός. Είμαι πολλά πράγματα αλλά όχι φοβερός.

  Αν ήμουν φοβερός θα ήμουν Πρωθυπουργός της Ελλάδος πληρωμένος από τις Γερμανικές εταιρίες, ή Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου εκλεγμένος από την μειοψηφία ή, έστω, διευθυντής της Siemens ή ιδιοκτήτης της Ελληνικής Τράπεζας και μεγαλομέτοχος σε όλες τις άλλες.

  Ή τωρά που το ξανασκέφτουμαι, αν ήμουν φοβερός θα είχα εταιρία εξαγωγών παραδοσιακού κυπριακού Άμμου όπως ο 10%.

  (αλήθκεια; πόση εν η ειρωνεία στο ότι το ποσοστό των ομοφυλοφίλων και το ποσοστό των οπαδών του Αρχιεπισκόπου ταυτίζονται;)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: