ο γιός του Άρη

O Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου δέχεται έντονες πιέσεις αυτές τις μέρες σχετικά με την μη καταβολή φόρων από την Εκκλησία. Αμυνόμενος ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι η Γενική Ελέγκτρια ‘πουλά μούρη’ στον προέδρο.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η Γενική Ελέγκτρια είναι ο μόνος προβληματικός θεσμός σε αυτό τον τόπο και ότι συνεχώς προσπαθεί να κακολογεί τα καλώς έχοντα του δημοσίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, όμως, που είναι ο αγωνιστής του λαού, αποφάσισε να την βάλει στην θέση της. Σαν ένας άλλος Ρομπέν των Δασών μάλιστα δήλωσε ότι ακόμα και εάν το δικαστήριο αποφασίσει ότι πρέπει να πληρώσει, αυτός θα το χέσει. Άλλωστε, λέει ότι, του το επιτρέπει η συμφωνία που έγινε πριν 40 χρόνια μεταξύ των τότε Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του ΙΙΙ και τότε προέδρου της Δημοκρατίας Μακαρίου του ΙΙΙ.

Η κυβέρνηση δηλώνει ότι θέλει τα λεφτά διότι όσα άφησε ο Τάσσος εφάμεν τα τζαι ελύψαν.

Η αντιπολίτευση του Συναγεμού μασά τα διότι θέλουν τα λεφτά αλλά χωρίς να θίξουν τους πιστούς γι’ αυτό παρακαλούν τον Αρχιεπίσκοπο να τα δώκει.

Το ΔΗΚΟ, άξιο τέκνο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, υποστηρίζει ότι πρέπει να αφήκουμεν την εκκλησία να κάμει την δουλειά της τζαι κανεί μουσκουρούθκια.

Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να αφήκουμεν τον Αρχιεπίσκοπο να κάμει την δουλειά του. Διότι, αν τον πάρουμε δικαστήριο τζαι μετά δεν τα πληρώσει θα βρεθεί στα κελιά δίπλα στον Κίτα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν η πούγκα και το δαιμόνιο του Χρυσοστόμου ενωθούν με τις ιδέες του Κίτα.

Οι επισκόποι μας πάντως βρίκονται σε συνεχή κόντρα με το κράτος. Μόλις μάλιστα είδαν ότι η κυβέρνηση μέσω του Σταυράκη έπιασαν πόντους με τα σχέδια του Κατάρ, προκειμένου να επαναφέρουν τα φώτα πάνω τους αρχίζουν μεγαλύτερο έργο στην Έγκωμη. Διότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται η Λευκωσία είναι ένα 7άστερο ξενοδοχείο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: